Sry că n-am facut o poză mai bună, dar stiti campania, oricum:
Nu vi se pare că mesajul ăsta ridică niște probleme “interesante”?
Sry că n-am facut o poză mai bună, dar stiti campania, oricum:
Nu vi se pare că mesajul ăsta ridică niște probleme “interesante”?
Politicianul X, să zicem, e acuzat in presă de ceva. Acuzația e grava și e însoțită de dovezi. Cum se comentează asta la noi?
1) Ziarul e vândut (unui partid, oligarh, străinilor etc.)
2) Jurnalistul e vândut, prost, ochelarist etc.
3) X e un om din popor, de treabă, familist, care a făcut fapte bune etc.
4) Toti politicienii sunt corupți, fura, etc. Deci X e o victimă a sistemului.
5) România e o țară blestemată.
Iar lista poate continua in același fel. Totul împănat, desigur, cu invective, mârlănie etc. Că așa se comentează știrile pe net n-ar fi, până la urmă, o mare dramă. Postaci și comentatori vărzeți or mai fi și prin alte țări. Problema mai serioasă e că există destui oameni care, după ce citesc o sută de comentarii de genul ăsta, încep sa uite de acuzațiile care îl vizau pe X.
Nenea asta nu era doar mitocan. Era si prost. De soferi care te vad pe trecere si baga viteza e plin Bucurestiul, dar iti trebuie o doza consistenta de prostie ca sa accelerezi peste trecerea de pietoni, pe banda 3, in timp ce masinile de pe primele doua benzi sunt oprite la trecere.
In situatia asta e clar ca pietonul nu te vede si nici tu nu-l vezi. Si e destul de clar ca e un pieton acolo, care o sa-ti iasa din senin in fata. Iar tu accelerezi. Ar trebui sa existe si un test de inteligenta pentru soferi.
In fine, ideea e ca daca un sofer ca asta iti strica inceputul de saptamana, poti, macar, sa-i dai o “amenda cetateneasca”. Nu-l costa nimic, dar poate mai afla prietenii, colegii de job, familia etc. Daca ai prezenta de spirit, ii faci o poza si o pui pe blog (nenea e cu Duster-ul):
Daca n-ai blog, poti cel putin sa-l dai in gat in forma asta. It’s that simple.
Poate fi vreodată o fotografie o operă de artă? Când s-ar putea întâmpla asta? Ce ar putea să conteze pentru a considera că o fotografie chiar e artă?
Asta, de pildă, nu e artă. Nu e nici măcar o fotografie “artistică” (o fotografie poate fi artistică fără să reprezinte cu adevărat artă). Dar care sunt criteriile după care judecăm?
Va propunem o tema de reflectie. Daca ajungeti la vreo concluzie interesanta, spuneti-ne si noua!