ingrediente:
4 nuci
3 oua
o legatura leustean
2 morcovi mijlocii, dati pe razatoare
2-3 linguri de ulei de floarea soarelui
un varf de cutit de sare
un varf de cutit de bicarbonat de sodiu
o cana (250 ml) de lapte batut
un praf de piper
2-3 catei de usturoi
o ceapa mijlocie
200 g telemea de oaie, data pe razatoare
se pun toate ingredientele, in ordinea in care apar pe lista de mai sus, intr-un castron mare; se amesteca bine timp de 2-3 minute; compozitia rezultata se pune la gunoi, dupa care se tine post negru.
yours etc.
Gramo
p.s.: 🙂
p.p.s.: dovleacul (despre care am vb aici) a iesit ok la microunde; l-am tinut vreo 15 minute intr-un castron neacoperit, taiat felii, verificand ce se intampla la fiecare 3 minute; la sfarsit i-am taiat coaja, i-am pus zahar si l-am taiat in cubuletze; pozele sunt in aparat, iar aparatul e la celalalt gramo, o sa le pun mai incolo;
p.p.p.s.: am vazut Tideland – e un film foaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte frumos; acum mi se pare cel mai misto film pe care l-a facut vreodata Gilliam; si se vede ca a fost impresionat de Svankmayer cand era mai tanar; o sa pun un post mai lung si cateva imagini din film cand am timp.
Cu retetele asta, ori revolutionezi bucataria, ori mori intoxicat :P. “Va dorim pofta buna sau spitalizare placuta!”
hihi; 10x pt msg; postul asta e, de fapt, o reactie la faptul ca s-au apucat si altii, mai nou, sa-si puna retete pe blog 🙂
Pingback: Gramo’s World